Informatie aanvragen


Vellance B.V. - sinds 1997 - leverancier van geavanceerde managed hosting diensten en producten. Wie we zijn en wat we doen binnen 2 minuten:

 

Oprichting

Vellance B.V. is opgericht op 1 november 1997. Onze core-business is het leveren van geavanceerde managed hosting oplossingen. Van basis hosting, serverparken en (enterprise) cloud hosting/Virtual Dedicated Servers tot en met datacentrum faciliteiten, (streaming) media platformen en consultancy. Veel afnemers van Vellance zijn organisaties die niets met hosting te maken willen hebben en dit graag uitbesteden, of juist organisaties die veel kennis van zaken hebben en onze kennis en faciliteiten uitsluitend "gebruiken" als verlengstuk.

 

 

Timeline van Parc naar Vellance

 

Vellance cultuur

De Vellance cultuur is prettig, gedreven, direct en persoonlijk te noemen. Een cultuur zonder misplaatste zakelijkheid of ijdelheid. Wij zijn mensen die graag samenwerken met andere mensen.

 

Verwacht van ons dus vooral geen vuistdikke rapporten of een hoog "blabla"-gehalte. Verwacht van ons wel dat we altijd het voor iedereen beoogde resultaat halen door eerlijk, professioneel en keihard te werken. Met volle overtuiging voor het vak, voor elkaar, voor onze leveranciers, partners en bovenal voor onze afnemers.

 

Onafhankelijkheid

Naast de persoonlijke benadering is een opvallende eigenschap van Vellance dat we binnen ons vakgebied altijd het heft in eigen hand nemen. We laten niets aan het toeval over. Wat we moeten weten leren we. Wat we moeten kunnen, pakken we aan. "Kan niet" bestaat niet!

 

In de praktijk leidt dit ertoe dat we altijd direct handelen. En alleen daar waar noodzakelijk laten we ons omringen door  (streng geselecteerde) leveranciers. Alles draait om 1 ding: kwaliteit.

 

Kwaliteit in 5 stappen:

 

1

U krijgt bij ons uitsluitend te maken met mensen die beschikken over goede communicatieve vaardigheden en over een hoog tot zeer hoog zogenaamd "vak-idiotie-quotient". Opleiding is zeker niet het belangrijkst, kundigheid en plezier in het vak zeker wel.

 
2

Wij kiezen altijd voor de hoogste software- en hardware standaarden. Zo werkt Vellance bijvoorbeeld met uitsluitend Cisco netwerk apparatuur (routers, switches), Netapp storage platformen, VMWare omgevingen en uiteraard A-merk servers. Van server tot kabel tot router, alles klopt.

 
3

Onze netwerken zijn volledig in eigen beheer en volledig dubbel uitgevoerd (faciliteiten, apparatuur, traffic leveranciers et cetera).  We doen onze eigen routering/connectivity en zijn uiteraard RIPE member, Microsoft partner, SIDN deelnemer, VMWare professional partner et cetera.

 
4

Ook financieel gezien zijn we onafhankelijk en dus 100% schuldenvrij. Het is niet voor niets dat we bestaan sinds 1997 (het equivalent van de oertijd in de ICT).

 
5

Kernwaarden: snelheid, betrouwbaarheid, bereik-baarheid, flexibiliteit, plezier. Vijf woorden die onze gemoederen altijd bezig houden. En getuige een zeer laag klantenverloop en continue groei jaar-in jaar-uit, zien wij gelukkig bevestigd dat deze kernwoorden ook echt worden geleefd door Vellance.