Racks / cabinets
Uw eigen rack, uw eigen omgeving
Informatie aanvragen


Co-location cabinets / Racks

Uiteraard levert Vellance ook cabinets. Onze propositie m.b.t. racks is simpel: wanneer u een cabinet afneemt betaald u maandelijks het geldende tarief daarvoor. De stroom die wordt geleverd is geheel op nacalculatie, u betaald uitsluitend voor feitelijk gebruik. Of u nou 1 server erin zet, of het cabinet helemaal vol duwt.

 

Cabinets maken onderdeel uit van de reeks van co-locatie diensten die Vellance biedt. Co-location is de verzamelnaam voor alle diensten en producten die te maken hebben met het verzorgen van een kwalitatieve en stabiele omgeving voor uw server(s) en/of apparatuur. Er is aan de oppervlakte eigenlijk weinig spannends aan. Wij bieden ruimte aan, u maakt er gebruik van. Echter, om uw machines optimaal te kunnen laten renderen komt er uiteraard iets meer bij kijken.

 

Het gehele netwerk is volledig in handen van Vellance. Wij zijn dus 100% zelf verantwoordelijk voor de uptime en de kwaliteit hiervan (gelukkig). Ons netwerk is opgebouwd met behulp van uitsluitend Cisco netwerk apparatuur. Onze routers zijn gebaseerd op de Cisco 6500 serie, welke via het zogenaamde “Hot Stand by Routing Protocol (HSRP)” in een fail-over situatie fysiek gescheiden zijn opgezet. Al onze netwerk apparatuur wordt gevoed middels dubbel uitgevoerde stroomfeeds en zijn voorzien van dubbel uitgevoerde en fysiek gescheiden bekabeling.

 

Co-location communication

 

De dataverkeer voorzieningen verzorgen we via (wederom) dubbel uitgevoerde gigabit verbindingen die elk aan vele verschillende grote en kleine carriers zijn aangesloten. En uiteraard mag ook een connectie met de AMS-IX, hét internet- knooppunt van Europa, niet ontbreken.

Al onze apparatuur staat geconfigureerd binnen een Europees netwerk met Amsterdam als centraal knooppunt. Er zijn meerdere verbindingen beschikbaar naar de verschillende grote steden zoals Londen, Frankfurt en Parijs. Hierdoor kunnen we de kortst mogelijke routers garanderen.

 

De datacentra die Vellance actief voert zijn EUNetworks (Amsterdam, nabij het Amstelstation), DCG (Amsterdam Sloterdijk), Readyspace Hong Kong en Codero Phoenix Arizona, en CTRLS in India. EUNetworks is onze  primaire locatie. Deze keuze is niet alleen gebaseerd op de kwaliteit van het datacentrum zelf, maar ook vanwege de grote bereikbaarheid (aan de ring A10, binnen 10 minuten vanaf het Vellance kantoor). Een zeer zwaar 24/7 beveiligde locatie, waar ook partijen als ING en BAM haar zaken hebben staan, en waar wij 24/7 personeel hebben rondlopen.

 

Voor alle verdere informatie rondom onze rack/cabinet propositie, lees onze co-location brochure.

 


 

Standaard eigenschappen
  Mogelijkheden
Alle Co-location deals bij Vellance worden voorzien van:  

Bovenop de hiergenoemde maatwerk pakketten zijn ook uitbreidingen en/of de volgende extra diensten af te nemen:

1 Rack/cabinet, merk: Minkels (incl. codeslot)

 

Switches voor in rek (let op, deze worden niet meegeleverd)

Elk cabinet bevat dubbele stroomfeeds (220-240V/16A/50Hz)

 

In geval van FreeBSD / Linux OS servers: Vellance control panel

500 GB Traffic per maand

 

SLA Managed / SLA Managed 24/7 (bijna altijd mogelijk)

Connectivity: dubbele verbinding naar onze core-routers - Vier uitbreidbare aansluitingen op master powerbar.

 

Extra dataverkeer (€20,- p/mnd per 50GB)

99,999% netwerk en stroom toevoer garantie

 

Koppeling van servers aan het Vellance Monitoring platform

24/7 gratis toegang naar Datacentrum

 

Afname backup storage op het Vellance backups platform

24/7 Bereikbaarheid Vellance noodnummer

 

Afname Vellance Content Delivery Network

Montage aan 2 x 1000Mbit (1 Gigabit) uplink prima mogelijk

 

Hardware verkoop (servers, switches, storage units et cetera)

Flexibele contractduur (per maand)

     

Gebruik van reverse DNS

     

Support

     

Al uw apparatuur staat in de best beveiligde datacentra

     

1 x CAT 5 UPT kabel voor lokaal VLAN (traffic uiteraard gratis)

     

100 Kooimoeren

     

Maximaal stroomverbruik tot 14 Ampère per rack/cabinet.

     

 


 

Meer informatie?

Neem dan contact met op ons via sales@vellance.com en/of bel +31 (0)20 489 2455. Al onze gegevens vindt u bovendien op onze contactpagina.