Co-location
Volledige vrijheid, volledige kwaliteit
Informatie aanvragen


Co-location

Co-location is de verzamelnaam voor alle diensten en producten die te maken hebben met het verzorgen van een kwalitatieve en stabiele omgeving voor uw server(s) en/of apparatuur. Er is aan de oppervlakte eigenlijk weinig spannends aan. Wij bieden ruimte aan, u maakt er gebruik van. Echter, om uw machines optimaal te kunnen laten renderen komt er uiteraard iets meer bij kijken.

 

Het gehele netwerk is volledig in handen van Vellance. Wij zijn dus 100% zelf verantwoordelijk voor de uptime en de kwaliteit hiervan (gelukkig). Ons netwerk is opgebouwd met behulp van uitsluitend Cisco netwerk apparatuur. Onze routers zijn gebaseerd op de Cisco 6500 serie, welke via het zogenaamde “Hot Stand by Routing Protocol (HSRP)” in een fail-over situatie fysiek gescheiden zijn opgezet. Al onze netwerk apparatuur wordt gevoed middels dubbel uitgevoerde stroomfeeds en zijn voorzien van dubbel uitgevoerde en fysiek gescheiden bekabeling.

 

Co-location communication

 

De dataverkeer voorzieningen verzorgen we via (wederom) dubbel uitgevoerde gigabit verbindingen die elk aan vele verschillende grote en kleine carriers zijn aangesloten. En uiteraard mag ook een connectie met de AMS-IX, hét internet- knooppunt van Europa, niet ontbreken.

Al onze apparatuur staat geconfigureerd binnen een Europees netwerk met Amsterdam als centraal knooppunt. Er zijn meerdere verbindingen beschikbaar naar de verschillende grote steden zoals Londen, Frankfurt en Parijs. Hierdoor kunnen we de kortst mogelijke routers garanderen.

 

De datacentra die Vellance actief voert zijn EUNetworks (Amsterdam, nabij het Amstelstation), DCG (Amsterdam Sloterdijk), Readyspace Hong Kong en Codero Phoenix Arizona, en CTRLS in India. EUNetworks is onze  primaire locatie. Deze keuze is niet alleen gebaseerd op de kwaliteit van het datacentrum zelf, maar ook vanwege de grote bereikbaarheid (aan de ring A10, binnen 10 minuten vanaf het Vellance kantoor). Een zeer zwaar 24/7 beveiligde locatie, waar ook partijen als ING en BAM haar zaken hebben staan, en waar wij 24/7 personeel hebben rondlopen.

 

Voor alle verdere informatie rondom onze co-locatie propositie, lees onze co-locatio brochure.

 


 

Standaard eigenschappen
  Mogelijkheden
Alle Co-location producten bij Vellance worden voorzien van:  

Bovenop de hiergenoemde maatwerk pakketten zijn ook uitbreidingen en/of de volgende extra diensten af te nemen:

2 rackmount units

 

Cabinet

Aanlevering dubbele stroomfeeds

 

In geval van FreeBSD / Linux OS: Vellance control panel

150 GB Traffic per maand

 

SLA Managed / SLA Managed 24/7 (bijna altijd mogelijk)

Dubbele verbinding naar onze core-routers

 

Stroom (€41,- p/mnd per 0,5 Ampère)

99,999% netwerk en stroom toevoer garantie

 

Extra dataverkeer (€20,- p/mnd per 50GB)

24/7 gratis toegang naar Datacentrum

 

Koppeling aan het Vellance Monitoring platform

Geen opstartkosten

 

Opslag reserve onderdelen en/of deactieve servers

Montage aan 2 x 100Mbit uplink  

Afname backup storage op het Vellance backups platform

Inclusief IP adressen (max 3)  

Afname Vellance Content Delivery Network

Flexibele contractduur (per maand)  

Hardware verkoop (servers, switches, storage units et cetera)

Gebruik van reverse DNS

     

Support

     

Al uw apparatuur staat in de best beveiligde datacentra

     

 


 

Meer informatie?

Neem dan contact met op ons via sales@vellance.com en/of bel +31 (0)20 489 2455. Al onze gegevens vindt u bovendien op onze contactpagina.