Les 1 van Sesamstraat: "Samenwerking!"
Als je dit als kind van 2 al meekrijgt, dan mogen ze er toch niet naast zitten?
Informatie aanvragen


En wat ons betreft zitten de heren en dames van Sesamstraat er bepaald niet naast! Sterker nog, samenwerking is voor Vellance altijd DE sleutel tot succes geweest. Het dragen en delen van een gezamenlijk belang, poëzie!

 

Om het meteen duidelijk op tafel te gooien: wij werken veel liever op een persoonlijke manier met partners dan met een salesteam dat koude acquisitie voert. Wat wij concreet bieden: uitstekende hosting door een partij die de belangen minstens zo hard voelt en draagt als uzelf.

 

Dit gaat dus doorgaans verder dan alleen werk over en weer  aanleveren. Het gaat om commitment, het elkaar helpen en het zijn van een volwaardig verlengstuk van uw organisatie!

 

Wat zijn concreet de voordelen:

-

Kwalitatieve hosting. Hierbij hoort uiteraard 100% gebruik van onze faciliteiten, kennis en kunde. Wij ademen en leven hosting, maak hier gebruik van! Al uw investeringen (arbeid, tijd) en die van uw afnemers (geld, tijd) moeten door goede hosting beschermd worden tenslotte.
 

-

U mag het zeggen. Alle denkbare vormen van samenwerking zijn mogelijk. We hebben de twee meest voorkomende hiernaast in de rechterkolom genoemd.
 

-

Meedenken en doen. Zoals eerder gezegd, wij denken graag (vrijblijvend) mee met offertes, en schuiven graag aan tafel bij u en/of uw eindafnemers om inhoudelijk te adviseren rondom de hosting van uw on-line projecten. Dit alles vrijblijvend.
 

-

Beloning. Omdat u ervoor zorgt dat wij substantieel kunnen besparen op onze verkoop/acquisitie kosten, delen we graag de besparing met u via een commissie regeling of betalingskorting.
 

-

Integriteit. Wij zorgen ervoor dat u altijd goed en eerlijk advies krijgt, overzicht heeft en op maat inkoopt. Integriteit en eerlijkheid is alles uiteraard. Niet tevreden? U zit nooit aan ons vast!
 

-

Maatwerk. Wilt u een specifiek maatwerk hosting platform voor eigen gebruik? Geen probleem, maatwerk is echt ons ding! Dit kan zeer interessant zijn voor bijvoorbeeld campagneplatformen of als u zelf een cloud wilt draaien (maar niet de kennis/kunde/faciliteiten in huis heeft).
 

-

Bereikbaarheid. Wij zijn 24/7/365 snel bereikbaar voor advies, gelijke uw eigen collega's/personeel. Uw deadline is onze deadline!

 

Heeft u interesse? Aarzel niet contact met ons op te nemen!
 

 

Veel voorkomende samenwerkingsverbanden

Veel voorkomende samenwerking 1

 

Deze vorm van samenwerken komt relatief het meeste voor en is perfect voor als u niets met hosting te maken wilt hebben. Uw klanten komen bij u voor uw services (bijv. concepting, uitvoering, media inkopen, development, drukwerk et cetera). Wanneer er een hostingvraagstuk "in de lucht hangt", krijgen wij direct met uw eindafnemer te maken, u stapt er als het ware tussenuit.

 

 

Veel voorkomende samenwerking 2

Deze vorm is ideaal wanneer u zelf de touwtjes in handen wilt houden. Zodra er een hostingvraagstuk ontstaat, biedt u aan dit in behandeling te nemen. Achter de schermen regelen wij alle inhoudelijke zaken met elkaar.

 

Voordeel van deze vorm is dat u naar uw klant toe als "one stop shop" kan fungeren + dat uw klant niet te maken met meerdere leveranciers. Of u uw klant inlicht over dat wij achter de schermen de zaken regelen met u is uiteraard uw eigen keuze. Alles mag, niets moet.