Load balancing
Voor het echte werk niet meer weg te denken!
Informatie aanvragen


Load balancers

Een load balancer zorgt voor het verdelen van de binnenkomende bezoekersstroom over de aanwezige beschikbare servers. Dit komt ten goede voor de (verdeling van de) beschikbare capaciteit, security en schaalbaarheid van het hosting platform. Load balancers zijn voor stevigere hostingplatformen eigenlijk niet weg te denken. Load balancers worden veelal dubbel uitgevoerd binnen onze zogenaamde High-availability platformen.

 

Load balanced setup image

 

Wij hebben verregaande ervaring met verschillende beschikbare soft- en hardware load balancers.

 

Los van load balancers die de primaire bezoekersstroom opvangen en verdelen, zijn er ook aparte (via maatwerk ingerichte) load balancers die specifiek tussen verschillende proceslagen gezet kunnen worden. Denk aan load balancers die tussen applicatie servers en database servers staan en daar een "slimme functie" vervullen ten aanzien van de verdeling van de load welke voortkomt uit de database-aanvragen van de applicatie servers. Zodoende kan ook specifiek proceslagen qua load worden "gebalanced".

 

Echter, dergelijke load balancing oplossingen worden nagenoeg altijd in overleg met de ontwikkelaars/programmeurs ingericht.

 

 


 

Standaard eigenschappen
  Mogelijkheden
Alle Load balancers bij Vellance worden voorzien van:  

Bovenop de hiergenoemde maatwerk pakketten zijn ook uitbreidingen en/of de volgende extra diensten af te nemen:

SLA Managed 24/7 (o.a. 99,999% Uptime garantie)

 

Maatwerk firewalling

Koppeling aan Vellance monitoring platform

 

Maatwerk load balancing over specifieke processen

24/7 Storingsopvolging

     

Vervanging hardware/hardware onderdelen bij defecten

     

 


 

Meer informatie?

Neem dan contact met op ons via sales@vellance.com en/of bel +31 (0)20 489 2455. Al onze gegevens vindt u bovendien op onze contactpagina.