Migraties
Lastig? Vaak! Onmogelijk? Zeker niet!
Informatie aanvragen


Migratie trajecten (server / server platform)

Het migreren van websites, web-applicaties, servers en/of hele platformen risicovol zijn. We willen ook zeker niet de illusie wekken dat dit niet het geval is. Wat we wel willen is onze ervaring delen met u. U ervan overtuigen dat met een goede voorbereiding, actieve medewerking van alle betrokkenen en een goed geplande uitvoering, een migratie van “A naar B” prima zal verlopen.

 

Laat het voorbereiden, plannen en sturen van dergelijke trajecten gerust aan ons over. Tenslotte, een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden draait om het ontzorgen. Dat is waar wij vinden dat managed hosting ook om draait: net even verder kijken en denken, communicatie.

 

Ervaring kan ons gelukkig niet ontkend worden: migraties met alles wat daar bij hoort zijn voor ons "gesneden koek". We kennen de valkuilen en we spreken de taal van zowel de leidinggevende als de technische mensen. 


We hebben het hier overigens met name over migraties van online platformen naar een nieuwe of aangepaste serveromgeving, of het overzetten van een serveromgeving van partij A naar partij B (gelukkig zijn wij in 99,99% van de gevallen "partij B").

Migratie radars

 

Elke migratie is maatwerk. En er zullen dus altijd platform-specifieke acties ondernomen moeten worden, geen enkel hosting platform en/of webproject is hetzelfde tenslotte. Maar, ongeacht het soort migratie, ze hebben allemaal met elkaar gemeen dat ze bestaan uit een 9-tal belangrijke stappen. Welke stappen dit zijn?

 

We vertellen u graag meer in onze Server migratie brochure!

 


 

Standaard eigenschappen
  Mogelijkheden
Voor migratietrajecten kunt u bij ons verwachten:  

Verdere mogelijkheden zijn onder andere:

Uiteraard altijd door zeer kundige personen uitgevoerd

 

Load tests + rapportage / advies

24 / 7 bereikbaarheid gedurende migratie trajecten

 

Domeinnaam juridisch advies / bemiddeling

Gedegen voorbereiding

 

Maatwerk (scripting, monitoring, statistieken, beheerssoftware)

Maatwerk rapportages / adviesrapporten

 

Consultancy (algemeen)

Stevig project management

 

Training / workshops

Heldere stappenplannen, degelijke communicatie, duidelijke afspraken

     

 


 

Meer informatie?

Neem dan contact met op ons via sales@vellance.com en/of bel +31 (0)20 489 2455. Al onze gegevens vindt u bovendien op onze contactpagina.